ruime overwinning levert rohda niets op

Rohda deed zondagmiddag wat het moest doen om kans te houden op de laatste periode, ruim winnen van Vaassen: 2-6. Toch bleek dit niet genoeg voor Rohda, door ongunstige ontwikkelingen op de andere velden: Jonge Kracht en NEC wonnen beiden.

Al na twee minuten kwam Rohda op voorsprong. Jarno Heet kon profiteren van het slechte verdedigende werk van de Vaassense verdediging. Tien minuten later kwam Vaassen echter onverwacht terug, een goal in de kluts zorgde voor de 1-1. Hierna was het de beurt aan Wilco Flierman, die Rohda weer op voorsprong zette met twee fantastische goals. Eerst maakte hij een solo, die hij koelbloedig afronde en enkele minuten later werkte hij een prima voorzet van Jesper Harmens met een volley tegen de touwen. Rohda was in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij en na de 3-1 was het helemaal gedaan met de thuisploeg.

Wetende dat het nog wel eens op doelsaldo zou kunnen aankomen, ging Rohda in de tweede helft op zoek naar meer treffers. Vaassen speelde zeer matig en er was dan ook weinig voor nodig om deze extra doelpunten te maken. Rohda combineerde af en toe eenvoudig door de Vaassense verdediging en Heet, Keijzer en Velderman maakten er 1-6 van. Vaassen wist volledig tegen de verhouding in nog wel een doelpuntje te maken. Dankzij een snel genomen vrije trap en een onoplettende Raalter verdediging maakte Van Lent er nog 2-6 van, dit was tevens de einduitslag.

De ruime overwinning bleek niet genoeg voor Rohda om de periodetitel alsnog binnen te slepen. Beide concurrenten wonnen waardoor de Raaltenaren ondanks een prima seizoen met lege handen achterblijven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.