routes rond amerikaanse molen geopend

De openingshandeling werd verricht met het onthullen van een informatiebord bij de Amerikaanse windmolen aan de Hondemotsweg in Raalte, waar de route ook begint.

Na de onthulling van het informatiebord – waarop tevens een speciale huifkarroute staat uitgestippeld – kregen alle deelnemers, die klaar stonden om de nieuwe route te lopen, het toepasselijke drankje ‘Boswandeling’. Vervolgens gingen 21 personen op pad voor de route van zo’n zes kilometer. De deelnemers hadden grote interesse voor hetgeen ze onderweg hoorden en zagen. Het werd helemaal leuk toen er ook nog een paar reeën voorbij kwamen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.