rohda raalte grijpt in slotfase overal naast

‘Spelen om te willen winnen’. Dat was het motto waarmee de spelers van Rohda Raalte zondagmiddag het veld op kwamen voor de thuiswedstrijd tegen titelkandidaat Germania. Helaas gingen de gasten uit Groesbeek er met de winst vandoor. In de slotseconden van het duel schoot Patrick van Leeuwe de enige treffer op het scorebord: 0-1.

Rohda begon sterk aan de wedstrijd en vreesde de koploper van de eerste klasse E niet. Scherpe en sportieve duels werden er uitgevochten en kansen werden – zoals vaker dit seizoen – volop gecreëerd. Het grote verschil tussen beide teams is dat waar Rohda de kansen niet afmaakt, Germania het wel doet. Zo ook vandaag. De Raalter spitsen kregen voldoende kansen, maar konden het net niet vinden.

Heel lang leek het er op dat de wedstijd in 0-0 zou eindigen, maar in blessuretijd nam keeper Ruben Tepperik een foute uittrap. De bal belandde in de voeten van Patrick van Leeuwe en hij rondde onberispelijk af. Het is een verloren seizoen voor Rohda. De kans op het kampioenschap is verkeken en ook in de strijd om de periode trekt Rohda aan het kortste eind. Promotie naar de hoofdklasse zit er voor Rohda dan ook niet in.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.