Home / archiefcentraal / rohda boekt ruime zege op atc65

rohda boekt ruime zege op atc65

Rohda Raalte is er vanmiddag op sportpark Tijenraan in geslaagd om af te rekenen met een ‘oude’ kwaal. In tegenstelling tot de afgelopen weken wist de formatie van trainer Art Langeler tegen ATC’65 uit Hengelo wel raad met de vele kansen: 4-0.

De bedoeling van de Raaltenaren was deze middag duidelijk: Winnen om uitzicht te houden op het kampioenschap. Zo ging de thuisploeg ook van start en dat resulteerde al na elf minuten in de openingstreffer. De mee opgekomen Maurice Tepperik verschalkte de ATC-goalie met een mooie lob. Na deze vroege goal ging Rohda op zoek naar meer doelpunten, en daarin slaagde zij ook.

Aanvoerder Poll schoot de Raaltenaren met een bekeken schot in de verre hoek naar de 2-0. Vlak voor rust gooide de watervlugge buitenspeler Justin Zikama de wedstrijd op slot, door een voorzet van Sander Poll bij de tweede paal binnen te schieten: 3-0.

In de tweede helft leek Rohda iets gas terug te nemen, maar desondanks wist het toch nog een keer te scoren. Na een uitstekende dribbel schoot Jesper Harmens de bal tegen de keeper, waarna Tuhuteru de bal oppikte, de keeper omspeelde en de bal binnentikte. Na deze 4-0 kreeg Rohda nog een aantal goede mogelijkheden, maar liet deze onbenut.

ATC kwam er de hele middag niet aan te pas en werd volledig overklast. Rohda kon deze overwinning goed gebruiken, want zo blijft het in het spoor van RKHVV en Germania. Bovendien kunnen ze, dankzij het goede spel, de komende weken met vertrouwen tegemoet zien.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.