roelofs ondernemer van het jaar 2008

Roelofs Lemelerveld is uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het jaar 2008’. Deze onderscheiding wordt in Lemelerveld eens in de zoveel tijd toegekend aan het bedrijf dat zich onderscheidt in bedrijfsvoering, efficiëntie en presentatie.

Voor de titel waren vijf bedrijven genomineerd: Zaal Reimink, Ten Broeke, Wagenmans, Nijl en dus Roelofs Lemelerveld. De winnaar werd dinsdagavond in Zaal Jansen aan het einde van de feestelijke bijeenkomst van de Ondernemers Vereniging Lemelerveld (OVL) bekend gemaakt door burgemeester Leo Elfers. Onder een daverend applaus namen de broers Bert en René Roelofs van het loonbedrijf de prijs met de oorkonde in ontvangst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.