robbie williams zeer hot op ladies night

In een uitverkochte en sfeervolle Zaal Reimink in Lemelerveld is woensdagavond de tweede editie van de Ladies Night gehouden. Meer dan 500 dames uit Salland genoten van een heerlijke avond met de nieuwste mode, schoenen, lingerie en kapsels. Door de bijdrage van muziek, licht, dans en entertainment werd Ladies Night 2008 een geweldige belevenis.

De aftrap van het gezellige programma kwam voor rekening van zeven Lemelerveldse danseressen, 7LD. Vervolgens toonden de modellen en dressmen van Fashion 2day en 7ty6ix smaakvol de nieuwste zomermode. Beide winkels lieten zien een collectie te hebben voor een breed publiek. De nieuwste merken schoenen werden flitsend gepresenteerd door Judith & Judith.

Sille Underwear uit Raalte toonde via prachtige acts op de catwalk de lingerie voor dit jaar. Voor de nieuwe collectie jeugdkleding bracht Wendy Jeugdmode jonge en talentvolle modellen op de catwalk. Look Hair liet met zeer smaakvolle optredens de mooiste creaties kapsels zien.

Het best bewaarde geheim van de avond was tot ’t allerlaatste bewaard. In de uitnodiging werd een spectaculair muzikaal slot beloofd. De verrassing en het enthousiasme was dan ook groot toen bleek dat niemand minder dan ‘Just like Robbie Williams’ voor een spetterend optreden ging zorgen. Deze ras-entertainer en look-alike zorgde er met de liedjes van Robbie Williams al snel voor dat de stoelen aan de kant werden geschoven en de voetjes van de vloer gingen. Daarna zorgde presentator en Party DJ Marcel voor een geweldige afterparty.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.