Home / archiefcentraal / rik lenters geniet op circuit van assen

rik lenters geniet op circuit van assen

Rik Lenters van het Lemelerveldse Serco Racingteam heeft vandaag op het circuit van Assen in de Dutch Superbikes een keurige race gereden. Hij finishte uiteindelijk als vijftiende. Doordat er drie gastrijders voor hem werden afgevlagd, kon het team vier wedstrijdpunten – behorende bij de twaalfde stek – bijschrijven.

Rik Lenters was na afloop dan ook dik tevreden. “De motor was perfect en ik heb echt genoten van deze race! Doordat ik nog niet getraind had op Assen was het in het begin wel even zoeken naar de juiste afstelling. Maar dit resultaat geeft mij en het team veel vertrouwen voor de komende races.”

Komend weekend staan de WK Superbikes in Assen op de kalander. Het Serco Racingteam komt op 25, 26 en 27 april in actie in de Dutch Superbikes. Dit is een sub-programma van de WK-rijders. Voor meer info kijk op www.sercoracingteam.nl.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.