Home / archiefcentraal / regenboog bezoekt expo jeroen krabbe

regenboog bezoekt expo jeroen krabbe

De Regenboogschool in Lemelerveld is deze maand in de ban van het thema kunst. In het kader daarvan zijn de groepen 7 en 8 naar museum De Fundatie in Zwolle geweest. In het museum is momenteel een expositie te zien met werken van Jeroen Krabbé. De leerlingen van De Regenboog hebben de kunst van Krabbé bekeken en hebben hier vervolgens over gediscussieerd. Geïnspireerd door het werk van Krabbé gaan de kinderen de komende periode op school hun eigen kunstwerk maken.

Lees ook

‘Een klein lichtpuntje aan het einde van de tunnel’

The Powershop in Raalte werkt in maart mee aan twee proeffestivals in Biddinghuizen RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.