recreanten heikera fietsen op hemelvaart

Iedere donderdagmorgen fietst de recreantengroep van de fietstoerclub Heikera een rit van ongeveer 35 kilometer. Ook op Hemelvaartsdag zal dat het geval zijn, alleen is dan de vertrektijd vervroegd naar 7.00 uur in de vroege ochtend. Vertrek is bij Sporthal Hoogerheyne.

Nieuwkomers zijn van harte welkom, aldus de Heikera-leiding. Die moeten er dan wel rekening mee houden dat er vanwege Hemelvaart meteen ook maar iets meer dan 35 kilometer gefietst wordt. Daar staat tegenover dat er onderweg een koffiepauze wordt ingeruimd.

Voor de duidelijkheid: Er wordt gefietst op de ‘gewone fiets’ en de gemiddelde snelheid ligt rond de 17 kilometer per uur. Toerclub Heikera is er dus niet alleen voor de ‘kromme sturen’. Ook de ‘gewone fiets’ krijgt volop kansen bij de Heinose fietsclub. Overigens is er die dag ook een wielren-toertocht. Wie daar aan mee wil doen, moet om 6.00 uur bij de sporthal staan. De eerstvolgende tocht is de Heikera Recreatief op zondag 18 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.