ram gaat door met stamppot wortelrit

Motorclub RAM Raalte organiseert volgend jaar opnieuw een Stamppot Wortelrit. Dat heeft de motorclub besloten na de positieve reacties op de eerste editie van de toertocht.

De eerste Stamppot Wortelrit werd afgelopen zondag, onder auspiciën van de KNMV en LOOT, verreden. Ondanks de slechte weersvoorspellingen was het zondag uitstekend weer en kwamen er toch nog 35 motorrijders op het motorevenement af. Nadat men zich had ingeschreven, kon men zich ook nog opgeven voor het nuttigen van een stamppotmaaltijd na de toertocht bij Brasserie Zwakenberg. En die maaltijd viel uiteraard goed in de smaak na een toertocht van zo’n 200 kilometer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.