racident oldtimer tour dwars door salland

Voor de zestiende maal gaat zondag 29 juni de Racident Oldtimer Tour in Zwolle van start. Een eenvoudige foto-zoekrit van zo’n 100 kilometer welke niet op snelheid is gebaseerd, maar puur een genoegen is voor ware liefhebbers van oldtimers.

Zoals elk jaar kan iedereen zich inschrijven voor de allergrootste oldtimer-happening in de wijde regio. De start zal zijn vanaf de Diezerpromenade, waar de auto’s al om 11.00 uur te bewonderen zijn. Inschrijving is vanaf 10.00 uur op de ‘Borrelsboot’, afgemeerd aan de Pannekoekendijk. Klokslag 12.00 uur zal starter Willem Jekel (bekend van het radioprogramma ‘Promenade’) de auto’s wegvlaggen.

De rit gaat dit jaar richting Raalte. Zo wordt bij recreatieoord de Krieghuusbelten tussen 13.00 en 15.00 uur een tour gemaakt. Daarna vertrekt de karavaan richting Olst, waar tussen 14.30 en 16.00 uur bij ‘De Lepelaar’ op de Eikelhof een concours d’etat zal plaatsvinden. Publiek en jury kunnen zich daar vergapen aan al het moois op oldtimer-gebied. De route gaat verder via Wijhe en weer terug naar Zwolle, waar bij de ‘Borrelsboot’ tussen 17.00 en 19.00 uur de finish is.

Voor inlichtingen over de tour, bel Ton Braspenning: 06-51018330 of 038-4543161. Zie ook staging2.racidentoldtimertour.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.