Home / archiefcentraal / raalte maakt zich op voor voorjaarskermis

raalte maakt zich op voor voorjaarskermis

Op de Domineeskamp in Raalte zijn zondagmiddag de eerste kermisattracties opgebouwd voor de jaarlijkse voorjaarskermis. Van woensdag 9 tot en met zondag 13 april kan de jeugd weer genieten van verschillende attracties, grijpautomaten en snoepkramen.

De voorjaarskermis is dit jaar georganiseerd door het Raalter Ondernemers Verbond, nadat de gemeente Raalte de jaren hiervoor verantwoordelijk was. Het ROV heeft met de kermisexploitanten een contract voor vijf jaar afgesloten, waardoor de kermis voorlopig nog wel even op de evenementenagenda zal blijven staan.

De kermis is deze week geopend op de volgende tijden: Woensdag van 13.00 tot 24.00 uur, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 01.00 uur en op de zondag van 13.00 tot 24.00 uur. Op woensdag is er een zogenaamde ‘eurodag’, dan kost een ritje in een attractie slechts een euro.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.