raalte en mee ijsseloevers samen verder

Het Raalter college van burgemeester en wethouders is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met MEE IJsseloevers. Gisteren is de overeenkomst ondertekend door Caty Knol, adjunct-directeur bij MEE IJsseloevers en wethouder Roger de Groot.

De gemeente kan een beroep doen op MEE IJsseloevers voor het ontwikkelen van beleid en realiseren van (cliënt)ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, lichamelijke beperking, zintuiglijke beperking, chronische ziekte, een psychiatrische stoornis of stoornis in het autistische spectrum en hun mantelzorgers bij het vinden van oplossingen voor hun vragen. De aard van de onderwerpen kunnen uiteenlopend zijn. Het gaat om vragen over jeugd en gezin, wonen en samenleven, leren en werk, regelingen en geldzaken, vrije tijd en sport, en vrienden en relaties.

De samenwerkingsovereenkomst is een raamovereenkomst, waarin de samenwerking tussen partijen in de komende beleidsperiode 2008-2011 is vastgelegd. Het biedt partijen de gelegenheid de samenwerking ten behoeve van inwoners van de gemeente Raalte met een beperking op maat gestalte te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.