Home / archiefcentraal / prijswinnaars kapen jumbo in raalte leeg

prijswinnaars kapen jumbo in raalte leeg

Een tweetal geluksvogels die vorige week hun boodschappen hebben gedaan bij de Jumbo in Raalte, hebben vanochtend een minuut gratis mogen winkelen in de supermarkt. Zij wonnen hun prijs tijdens Scannen & Rennen. Dat is een actie waarbij alle inwoners van Raalte een via de post gekregen actiekaart van Jumbo Supermarkten kunnen laten verzilveren bij de filiaal aan de Molenhof in Raalte. Twaalf klanten winnen dan een minuut gratis winkelen.

De eerste twee winnaars, mevrouw Te Wierik en meneer Heerink, gingen vanochtend hollend door de supermarkt, op zoek naar de duurste producten om gratis mee naar huis te nemen. Daarbij bleek dat zij beide hun huiswerk goed hadden gedaan. De indeling van de Jumbo-supermarkt bleek namelijk goed bestudeerd en natuurlijk was er vooraf een tactiek bepaald.

Mevrouw Te Wierik, die als eerste gratis mocht shoppen in de winkel van de broers Anne en Eric Boer, snelde direct naar het schap met waspoeder om vervolgens ook dure Senseo-koffie in allerlei verschillende smaken in haar winkelwagentje te deponeren. Na een minuut rennen zat de winkelwagen vol met allerlei artikelen, goed voor iets meer dan tweehonderd euro aan boodschappen.

Meneer Heerink, die namens zijn dochter de prijs kwam verzilveren, hield er een heel andere route op na. Hij holde via de kratten bier naar de flessen wijn om daar een flinke huisvoorraad van in te slaan. Tot slot kwam ook hij een kijkje nemen bij de wasmiddelen, nadat onderweg nog wat flessen shampoo en potjes haargel de winkelwagen in verdwenen. De familie Heerink winkelde uiteindelijk voor bijna 135 euro bij elkaar.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.