politie zoekt getuigen van diefstal bij reko

De politie is op zoek naar getuigen of anderen die informatie hebben over de diefstal (vorige maand) van twee grote containers bij de REKO, aan de Overkampsweg in Raalte.

Tussen zondag 16 maart 22.00 uur en maandag 17 maart 03.00 uur werden de containers ontvreemd. Beide containers, volgeladen met ijzer en RVS-metalen, vertegenwoordigen een totale waarde van 60.000 euro. Ze werden met een vrachtauto één voor één gestolen vanaf het verlichte terrein bij het bedrijf. Om op het terrein te komen, werd de gazen omheining over een breedte van vier meter doorgeknipt. Ook een omheiningpaal werd omver gereden. De groene metaalcontainers hadden een afmeting van 2,5 meter hoog, 2 meter breed en 7 meter lang.

Camerabeelden hebben aangetoond dat de vrachtauto van het merk Volvo was, type Globetrotter met een hoge, lichtkleurige cabine. Ook stond er een personenauto in de buurt van de vrachtauto. De politie vermoedt dat deze op de uitkijk heeft gestaan. Ook is bekend, dat er meerdere auto’s langs het bedrijf reden tijdens de diefstallen. Heb je informatie over deze diefstal, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.