Home / archiefcentraal / piet zoon kan al vanaf 16 mei aan de slag

piet zoon kan al vanaf 16 mei aan de slag

Piet Zoon is met ingang van vrijdag 16 mei officieel benoemd tot burgemeester van de gemeente Raalte. Dat heeft de Commissaris van de Koningin Geert Jansen vandaag laten weten aan Pieter van Veen, de huidige waarnemend burgemeester van Raalte. Hoewel Zoon al direct aan de slag kan in Raalte, wordt hij pas een week later op 23 mei geïnstalleerd.

Van Veen, die ruim anderhalf jaar als burgemeester in de gemeente Raalte heeft gewerkt, zal op 16 mei afscheid nemen tijdens een extra belegde korte raadsvergadering. Daarna volgt er op het gemeentehuis een kleine receptie voor genodigden.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.