oud handballers dagen raalte heren 1 uit

Oud-handballers van SV Raalte hebben het huidige herenteam van diezelfde club uitgedaagd voor een wedstrijd. Deze publiekstrekker wordt op zaterdagavond 3 mei gespeeld in sporthal Tijenraan. Om 20.00 uur trappen de heren af met een kop koffie en een stuk krentenbrood, waarna het duel om 20.30 uur zal beginnen. Na afloop volgt uiteraard de derde helft in het restaurant van Tijenraan.

De volgende ’toppers van toen’, die ongetwijfeld een flinke lading spierpijn aan de wedstrijd over zullen houden, hebben hun medewerking toegezegd: Bernhard Hollegien, Jan Reins, uitdager Henne Egbertzen, Alfons Eikelhof, Joop Nijland, Mario Klink, Harry Nijmeijer, Jos Nikkels, Harry Kamphuis, Freddy Koerhuis, Henry Kemper en coach Gerard Wolfkamp. Zij verwachten de wedstrijd te zullen spelen onder grote belangstelling van supporters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.