open huis scouting raalte belooft spektakel

Scouting Raalte houdt op zaterdag 12 april van 10.00 tot 15.30 uur een open huis in en rondom haar clubgebouw aan de Westdorplaan 132b in Raalte. Iedereen kan dan kijken en ontdekken wat er te doen is bij de padvinders in Raalte. Het belooft een spectaculaire dag te worden.

Zo is er een grote kabelbaan en hindernisbaan, staat het kratstapelen op het programma en is er een kampvuur. Aan alle activiteiten kunnen ook kinderen die niet lid zijn van Scouting Raalte gewoon deelnemen.

Tijdens de dag staat er bij het clubgebouw een infostand waar je informatie, foto’s en en andere zaken kan bekijken. Ook is opgave van nieuwe leden, leiding en vrijwilligers mogelijk. Er is namelijk nog voldoende plaats voor nieuwe leden. Opgave is ook mogelijk via info@scouting-raalte.nl of staging2.scouting-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.