ondernemersfair marienheem drukbezocht

Ruim tachtig bedrijven uit Mariënheem hebben zich zondag tijdens de grote ondernemersfair aan het publiek gepresenteerd als onderdeel van de derde editie van ‘Mariënheem timmert aan de weg’. Vele duizenden bezoekers wisten ook dit jaar de weg naar het bedrijventerrein Het Fiester te vinden en daarmee bleek eens te meer dat Mariënheem nog lang niet is uitgetimmerd.

‘Marïenheem timmert aan de weg’ is een feest verspreid over twee dagen. Op zaterdagavond stond dit jaar een grote feestavond gepland, met onder meer een kort toneelstuk waarbij wethouders Ben Haarman en Yayeri Blijdenstein hun opwachting maakten. Uiteindelijk moesten zij het podium verlaten voor twee hilarische parodieën op de optredens van Meatloaf en de Blues Brothers.

Ook vond er zaterdag een loterij plaats onder de inwoners van Mariënheem. De winnaars mochten hun prijzen echter alleen in ontvangst nemen, wanneer zij zich ook in de tent op het terrein van Veldman Mechanisatie bevonden. Dat bleek dit jaar het geval. Jos Alfering mocht een cheque van vijfhonderd euro in ontvangst nemen, terwijl Melvin Bosman met duizend euro huiswaarts keerde. Een veiling van diverse onderwerpen kwam ten goede aan de fietsenstalling bij sportpark ’t Aspel.

Op zondag stond – net als tijdens de eerste jaargang – de grote ondernemersfair op het programma. Op en rond bedrijventerrein Het Fiester stonden marktkramen van bijna alle Mariënheemse bedrijven, stichtingen en verenigingen. Zij presenteerden zich tussen de regendruppels door de hele middag aan het publiek, dat aansluitend genoot van een hapje en drankje op een van de vele gelegenheidsterrassen. Het maakte ook de derde editie van ‘Mariënheem timmert aan de weg’ weer tot een zeer geslaagd evenement.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.