Home / archiefcentraal / nordic walking werkt positief bij parkinson

nordic walking werkt positief bij parkinson

Nordic Walking heeft een positief effect op mensen met de ziekte van Parkinson. Op donderdag 22 mei wordt daarover vanaf 14.30 uur een bijeenkomst gehouden in het Engelse Werk in Zwolle.

Doel van de bijeenkomst is het vergroten van de kennis over het ziektebeeld en de rol die bewegen daarin heeft. Neuroloog E. Gonera van de Isalaklinieken in Zwolle weet daar alles van. Net als Fysiotherapeut en Nordic Walking-instructeur L. Visser van Nordic Walking Salland.

Na deze informatie kun je meteen ervaren hoe leuk het (weer) is te bewegen, want er wordt direct een oefensessie gelopen. Na afloop kun je je ook meteen aanmelden voor een les of eerst nog een proefles. De lessen zijn in Zwolle. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen er ook groep(en) worden gestart in Salland.

Aan deze informatiemiddag zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie en aanmelding (vóór 17 mei) kun je bellen met 038-4577778 of e-mailen naar hrobert@sportaadoverijssel.nl. Zie ook de site van sportraad Overijssel.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.