Home / archiefcentraal / nieuwe cursussen door carinova in raalte

nieuwe cursussen door carinova in raalte

In mei organiseert Carinova de cursussen ‘Borstvoeding, de beste start’ en ‘Babymassage’. Dus aanstaande moeders en ouders met baby’s in de leeftijd van zes weken tot negen maanden kunnen binnenkort weer terecht in het Carinovagebouw aan De Blekstraat 34 in Raalte.

De cursus ‘Borstvoeding, de beste start’ wordt in samenwerking met de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk georganiseerd. Borstvoeding is de beste en meest natuurlijke voeding voor de baby. Moedermelk bevat niet alleen de nodige voedingsstoffen, maar ook antistoffen die de baby beschermen tegen ziekten en infecties. De cursus is bedoeld voor aanstaande moeders en voedende moeders. Partners zijn ook welkom. De cursus kent drie bijeenkomsten, namelijk op 22 mei en 5 en 12 juni. De sessies duren van 19.30 tot 21.30 uur en de kosten bedragen 25 euro. Leden van Carinova betalen 20 euro.

‘Babymassage’ is een gezellige doe-cursus waarin je inzicht krijgt in de lichaamstaal en ontwikkeling van de baby. Babymassage is zeer geschikt voor baby’s die veel huilen, overstrekte baby’s en baby’s met darmkrampjes. Echter, voor iedere baby vormt de massage een prettige toevoeging op de dagelijkse verzorging. Een docent met een specifieke babymassage-opleiding heeft de leiding.

Het is de bedoeling dat de baby al direct de eerste bijeenkomst meekomt. Er worden verschillende massagetechnieken en babygym-oefeningen geleerd. De cursus is voor ouders met baby’s in de leeftijd van zes weken tot negen maanden. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten: 23 en 30 mei en 13, 20 en 27 juni en duurt van 9.30 tot 11.00 uur. De kosten bedragen 90 euro en voor leden van Carinova 75 euro. Opgave kan telefonisch via nummer 0900-8662 (lokaal tarief) of via www.carinova.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.