Home / archiefcentraal / negen lintjes uitgereikt in gemeente raalte

negen lintjes uitgereikt in gemeente raalte

Ter gelegenheid van Koninginnedag is er dit jaar aan negen inwoners van de gemeente Raalte een koninklijke onderscheiding toegekend. Waarnemend burgemeester Pieter van Veen reikte vrijdagochtend in de raadzaal van het gemeentehuis de lintjes uit.

De negen gelukkigen werden allen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, te weten: Dhr. H.A.T. Arts (Raalte), Dhr. J.E. Bruggeman (Heino), Dhr. E. Freriks (Raalte), Dhr. G.B.J. Groot Beumer (Heino), Dhr. A.E.J. Grotentraast (Heeten), Dhr. H.G.M. Holtmaat (Luttenberg), Dhr. W.P.M. Rabelink (Raalte), Dhr. K. Zijlstra (Raalte) en Mevr. G. Zijlstra-Oldemaat (Raalte).

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.