negen lintjes uitgereikt in gemeente raalte

Ter gelegenheid van Koninginnedag is er dit jaar aan negen inwoners van de gemeente Raalte een koninklijke onderscheiding toegekend. Waarnemend burgemeester Pieter van Veen reikte vrijdagochtend in de raadzaal van het gemeentehuis de lintjes uit.

De negen gelukkigen werden allen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, te weten: Dhr. H.A.T. Arts (Raalte), Dhr. J.E. Bruggeman (Heino), Dhr. E. Freriks (Raalte), Dhr. G.B.J. Groot Beumer (Heino), Dhr. A.E.J. Grotentraast (Heeten), Dhr. H.G.M. Holtmaat (Luttenberg), Dhr. W.P.M. Rabelink (Raalte), Dhr. K. Zijlstra (Raalte) en Mevr. G. Zijlstra-Oldemaat (Raalte).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.