Home / archiefcentraal / midzomerfeest in 2009 op nieuwe locatie

midzomerfeest in 2009 op nieuwe locatie

Het Midzomerfeest Mariënheem wordt in 2009 op een andere plek gevierd. Het dorpsfeest moet als gevolg van de bouw van woonwijk Wormink verhuizen naar een nieuwe locatie. Hierover heeft wethouder Yayeri Blijdenstein inmiddels een gesprek gevoerd met de Stichting Midzomerfeesten Mariënheem.

Aangezien de stichting op het huidige feestterrein in de loop der jaren allerlei voorzieningen heeft aangelegd voor het jaarlijkse Midzomerfeest, is er vooral gesproken over de verplaatsing van deze nutsvoorzieningen. Uiteraard zijn hier kosten mee gemoeid en daarin komt de gemeente de organisatie tegemoet. De gemeente heeft 2.000 euro begroot voor de rioolafvoer. De exacte nieuwe locatie is ons vooralsnog niet bekend. Wie het weet mag het zeggen.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.