meer bestuurlijke wijzigingen bij vvd raalte

Tijdens de jaarvergadering van de Raalter VVD zijn, naast het nieuwe fractievoorzitterschap van Ben Nijboer, nog een aantal bestuurlijke verschuivingen binnen de partij bekendgemaakt. Zo heeft John Broekhof uit Heino de functie van secretaris overgenomen van Piet Pont en komt ook Jan Reimert uit Raalte het bestuur versterken. Bart Schaftenaar maakt vanaf heden geen deel meer uit van het besuur, hij werd bedankt voor tien jaar trouwe dienst.

De jaarvergadering van de VVD was ook dit jaar weer erg goed bezocht. Voorzitter Harry Ogink toonde zich zeer tevreden met de huidige gang van zaken binnen de VVD. “Binnen het Raalter college is de VVD goed vertegenwoordigd. Daarnaast is de afdeling Raalte inmiddels gegroeid naar het hoogste aantal leden ooit. Regelmatig melden zich dan ook nieuwe leden.” Binnenkort wordt een aantal van hen uitgenodigd voor de jaarlijkse bedrijvendag.

Wethouder Yayeri Blijdenstein gaf tijdens de jaarvergadering persoonlijk een indruk van haar werkzaamheden in het college van burgemeester en wethouders. Naar eigen zeggen begint ze inmiddels al aardig te wennen aan alle hectiek die het wethouderschap soms met zich meebrengt. Zeer tevreden was ze over de grote steun die ze van de raad ontvangen heeft om het nieuwe sportbeleid te gaan uitvoeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.