marienheem te sterk in derby tegen sdol

Mariënheem heeft SDOL vanmiddag in verdere degradatienood gebracht. De thuisploeg was met 3-1 te sterk.

De Mariënhemers kenden een vliegende start, want al na 20 seconden stond de ploeg door een goal van Nico Neppelenbroek op een 1-0 voorsprong. Niet veel later lag ook de 2-0 al in het doel van SDOL, door een eigen doelpunt van een Luttenberger. Het bleef vervolgens de hele eerste helft eenrichtingsverkeer richting het doel van SDOL. De zeer fanatieke thuisploeg wist voor rust de wedstrijd in het slot te gooien. Ruben Brandwacht kopte de bal, ietwat gelukkig via een Luttenberger, tegen de touwen.

Na rust werd het allemaal wat slordiger aan de kant van de thuisploeg, waardoor SDOL zowaar tegen kon scoren. Ludo Zwakenberg redde de eer voor de bezoekers door de 3-1 te maken. Op deze treffer na kon SDOL geen vuist maken en zo bleef het bij 3-1. Door dit resultaat moet de ploeg van trainer Dick Roeterd blijven vrezen voor degradatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.