loonwerkers protesteren op heinoseweg

Loonwerkers hebben maandagmorgen op de Heinoseweg, tussen Heino en Raalte, actie gevoerd met twee reusachtige landbouwmachines. Dat meldt RTV Oost.

Met behulp van twee hakselaars werd de Raalter wethouder Ben Haarman duidelijk gemaakt welke problemen de machines hebben om zich door het verkeer te worstelen. Daarbij werd aangetoond hoe lastig het is, om verkeersdrempels te nemen en fietsende schooljeugd veilig te passeren. De loonwerkers willen meer gebruik kunnen maken van 80-kilometerwegen. Dat moet gerealiseerd worden door nader overleg tussen de gemeente Raalte, Rijkswaterstaat en de provincie Overijssel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.