Home / archiefcentraal / lee towers op koninginnenedag heino

lee towers op koninginnenedag heino

Dennie Christian, Maaike, Lee Towers, Jacques Herb… Ze komen allemaal Koninginnedag vieren in Heino. Want de Regiotap strijkt er neer. Lee Towers geeft zelfs een After Party. Het Oranjefeest in Heino is dit jaar eenmalig op het parkeerterrein naast Oortwijn. Dit omdat de winkels ‘s ochtends op Koninginnedag geopend zullen zijn.

De Stichting Oranje Comité Heino is ook de vaste onderdelen niet vergeten als de aubade, de versierde optocht, Clown Peter en het korenfestival. Maar ook voor het komend Oranjefeest is het comité er in geslaagd om een aantal spetterende onderdelen toe te voegen. Voor de jeugd komt de grote Apenkopshow naar Heino. Verder kan iedereen zelf zijn of haar behendigheidswedstrijd organiseren. En de badkuipendans maakt plaats voor een spectaculair modder-volleybal.

Als klap op de vuurpijl zal de ‘Regiotap op stap’ met het gehele circus neerstrijken in Heino. Er worden tv-opnames gemaakt voor RTV Oost, RTV Drenthe en RTV Noord. De volgende artiesten staan in de regiotap: Dennie Christian, Nienke, Jimmy ter Meulen, 2 Force, Frank van Etten & Brace, Justin, Maaike Jansen, A3aan Drost, Duo Majo, Rene Karst, Lee Towers, Henny Thijssen, Roy Raymonds, Kevin Florijn, Dicky & Friends (Dick Treesie en o.a. Johan Vlemmix), Jacques Herb, Frank van Etten & Alli Osram, John Bolk, Robert Caarels, Brendie, Rene Le Blanc.

Lees ook

Steven, Ilvar en Luna winnen paasactie Gastvrij Wijhe

WIJHE – Maar liefst 118 gouden paaseieren lagen de afgelopen weken in de etalages of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.