Home / archiefcentraal / landstede viert nationale secretaressedag

landstede viert nationale secretaressedag

Eerstejaars leerling-secretaresses van Landstede Raalte hebben vanochtend voor een leuke verrassing gezorgd. In alle vroegte waren zij al op school om de Nationale Secretaressedag voor te bereiden. Alle leerlingen die de opleiding tot secretaresse volgen én het voltallige administratieve personeel van de Landstede werden op in het zonnetje, en letterlijk in de bloemen gezet.

De start werd vanochtend gemaakt door directeur Evert Hellferich die vertelde dat het eigenlijk iedere dag secretaressedag zou moeten zijn. “Het werk dat deze dames doen is onmisbaar in de organisatie en een complimentje is dan ook zeker vaker op zijn plaats dan alleen vandaag”, aldus de vestigingsdirecteur.

De organiserende leerlingen hebben er wel een echt feest van gemaakt. Het ontvangstlokaal was versierd en er stond koffie klaar met wat lekkers uit de chocoladefonteinen. Daarna kon iedereen aan de slag tijdens de workshop bloemschikken onder leiding van docent Ingrid Lenderink en twee van haar leerlingen van de opleiding Florist. Al met al een zeer geslaagde morgen.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.