laatste info avond over kanaalzone raalte

De gemeente Raalte organiseert op woensdag 16 april in Zaal Zwakenberg, aan de Schoolstraat 11 in Raalte, een derde en tevens laatste informatieavond over de structuurvisie kanaalzone.

Iedereen is vanaf 19.00 uur welkom. Om 19.30 uur wordt er eenmaal een presentatie gegeven. Dit is de laatste info-avond voordat de visie aan de gemeenteraad wordt aangeboden. Daarom is er deze keer geen uitvoerige ronde met reactieformulier. Wel kun je mondeling vragen stellen en reageren. Chris Vanderheyden van Buro Oost laat het eindvoorstel voor de structuurvisie zien. Na de vorige bijeenkomst op 13 februari en de bijeenkomst van de klankbordgroep, is er nog het één en ander gewijzigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.