krakers schapenstraat houden open huis

Kraakpand ’20FM’ aan de Schapenstraat in Raalte houdt zaterdag 26 april open huis. Iedereen die maar wil kan tussen 12.00 en 18.00 uur een kijkje nemen in het pand. Er zal ook echt iets te zien – en wellicht te discussiëren zijn – want de krakers willen de bezoekers laten zien hoe kraken in zijn werk gaat. Tevens kan de bezoeker informatie verwachten over de geschiedenis van het oude pand.

Douwe is de kraker van het pand. Eerder stond hij Salland Centraal al te woord en gaf aan het pand op te willen knappen. “Ik ben loodgieter van beroep, dus dat gaat me prima lukken. De wc en de badkamer ga ik als eerste aanpakken.” Of de sanitaire voorzieningen al opgeknapt zijn zullen we zaterdag dus zien.

Update 19:09 – Zoals in de reactie van Douwe hieronder te lezen is gaat het open huis aanstaande zaterdag vanwege omstandigheden niet door. Via deze site wordt ongetwijfeld de nieuwe datum vanzelf weer bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.