Home / archiefcentraal / kosten van bruggensoap nog onbekend

kosten van bruggensoap nog onbekend

Daarnaast valt er over het tijdspad van het vervolgtraject nog niets concreets te zeggen.

“Op dit moment zijn we aan het kijken waar het organisatorisch fout is gegaan in het proces, om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen. En het is nu even de vraag wat dit allemaal gaat kosten”, zegt Elferink, die daarmee nogmaals benadrukt dat er bij de gemeente een fout is gemaakt. “Dit is nooit de bedoeling geweest. Maar zoals bekend gaat het beton er weer uit en komt er een constructie van staal en hout in.”

De wethouder laat verder weten dat een ophaalfunctie van de bruggen nooit aan de orde is geweest. “Dat bleek in een vroeg stadium al onhaalbaar, vanwege de enorme kosten om die functie te herstellen.” Ook in de nieuwe situatie kunnen de bruggen dus niet meer omhoog.

Lees ook

Ook in 2021 geen Zwarte Cross vanwege coronavirus

HENGELO (GLD) – De organisatie van de Zwarte Cross, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, heeft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.