kort herdenkingsconcert oratoriumvereniging

Aansluitend aan de dodenherdenking wordt er op zondag 4 mei een herdenkingsconcert gegeven in de Plaskerk in Raalte. Het concert begint om 20.45 uur en wordt uitgevoerd door de Zang en Oratoriumvereniging Raalte. Het koor voert ‘The funeral Music of Queen Mary’ van de Britse componist Henry Purceel uit.

Zes muzikanten van de Raalter muziekvereniging St. Ceacilia Daarbij zullen het koor met onder andere trompetten, trombones en pauken ondersteunen. Jan Wanders neemt bovendien plaats achter de kistorgel. Het concert duurt ongeveer dertig minuten en is gratis te bezoeken. Na afloop kun je eventueel koffie drinken in het Annahuis naast de Plaskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.