Home / archiefcentraal / kort herdenkingsconcert oratoriumvereniging

kort herdenkingsconcert oratoriumvereniging

Aansluitend aan de dodenherdenking wordt er op zondag 4 mei een herdenkingsconcert gegeven in de Plaskerk in Raalte. Het concert begint om 20.45 uur en wordt uitgevoerd door de Zang en Oratoriumvereniging Raalte. Het koor voert ‘The funeral Music of Queen Mary’ van de Britse componist Henry Purceel uit.

Zes muzikanten van de Raalter muziekvereniging St. Ceacilia Daarbij zullen het koor met onder andere trompetten, trombones en pauken ondersteunen. Jan Wanders neemt bovendien plaats achter de kistorgel. Het concert duurt ongeveer dertig minuten en is gratis te bezoeken. Na afloop kun je eventueel koffie drinken in het Annahuis naast de Plaskerk.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.