kop staart aanrijdingen op de heinoseweg

Het ongeval van dinsdagmiddag op de Heinoseweg (N35) tussen Zwolle en Heino – waarover wij gisteren schreven – was een kop-staart aanrijding. Hierbij waren vier voertuigen betrokken.

Een 29-jarige vrachtwagenchauffeur uit Culemborg die in de richting van Heino reed, zag te laat dat het verkeer stilstond voor de verkeerslichten bij de kruising met de Poppenallee. Hij botste tegen een personenauto. Deze werd doorgedrukt, evenals de auto die daar weer voor stond. Naast materiële schade had één van de betrokken bestuurders, een 38-jarige man uit Drachten, nekklachten. Hij werd door de ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Diezelfde middag vond er opnieuw een kop-staart aanrijding plaats waarbij een vrachtwagen met oplegger en een personenauto betrokken waren. De 20-jarige bestuurder van de personenauto zag te laat dat de vrachtwagen voor hem stopte en botste op de stootbalk van de oplegger. Het verkeer op de Heinoseweg reed op dat moment in (beperkte) file in verband met de andere aanrijding. De bestuurder had nekklachten. Zijn auto raakte total-loss.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.