Home / archiefcentraal / koninginnedag raalte komt niet van grond

koninginnedag raalte komt niet van grond

Koninginnedag in Raalte wilde vandaag niet lekker van de grond komen. Zo was daar de teleurstelling van ouders en kinderen die naar de sportvelden van SV Raalte waren getogen met hun kinderen en daar bemerkten dat er geen spelen waren. Zie ook de reacties onder dit artikel.

Ook in het centrum was het een schamele bedoening voor kinderen. Er was een springkussen. Jongeren namen wel de gelegenheid te baat lekker een terrasje te pikken. Maar ook dat liep niet bepaald storm. Zelfs de livemuziek bleek geen grote publiekstrekker.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.