kledingbeurs rohda raalte week verzet

In verband met het beperkte voetbalprogramma van komend weekeinde, wordt de nieuwe kledingbeurs van Rohda Raalte niet op zaterdag 12, maar op zaterdag 19 april gehouden.

Van 9.30 tot 14.00 uur kun je dan in de Rohda-kantine bij Geertje Jansen en Miny Nijboer terecht voor de laatste koopjes. Ook kun je deze dag weer de te klein geworden kleding en of schoenen (sportschoenen) inbrengen. Dit op basis van vijftig procent voor de verkoper en vijftig voor Rohda, mits uiteraard in goede staat. Ook kun je vanmiddag tijdens het schoolvoetbal vanaf ongeveer 14.30 uur in de Rohda-kantine terecht, want dan is er ook een kleine kledingbeurs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.