klavertje vier rustpunt langs nieuw fietspad

Klavertje Vier stuurde ons een mail. “Nu het nieuwe fietspad van Lemelerveld naar de Ganzepan er ligt en het fietsseizoen weer open is, willen we jullie er even op attent maken dat wij met Klavertie Vier precies halverwege dat fietspad te vinden zijn.”

Daar hebben we Onze Man maar eens op af gestuurd. Dat is niet zo’n fietser, dus was hij blij dat hij er halverwege even af kon. En dat is hem meer dan meegevallen. “Je kunt hier lekker even uitrusten en een boterhammetje eten bij één van de kikkerpoelen”, schreef Agnes Neimeijer van Klavertje Vier. “Maar als je op vrijdag of zaterdag komt, kun je ook overal lekker even rondkijken.” Onze Man heeft genoten van de dieren op het erf en de binnen ingerichte expositie.

Maar niet alleen Onze Man genoot. Want hij hoorde dat gistermorgen ook een groep leerlingen van de Raalter Zonnehof op bezoek was geweest. “Een heel geslaagd bezoek”, aldus Anneke Eijgenraam die ons meteen een paar mooie foto’s toestuurde. En Agnes was er ook enthousiast over. “Met een schepnetje hebben ze salamanders uit het water gehaald. En larven voor wat later libelles gaan worden. Ze hebben genoten. En ik ook.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.