kids heilig hartschool rennen voor unicef

Kinderen van de Heilig Hartschool in Lemelerveld hebben zich donderdagmiddag massaal ingezet tijdens een sponsorloop voor Unicef. Onder grote belangstelling liepen bijna driehonderd leerlingen zoveel mogelijk rondjes. Daarvoor was een speciaal parcours rondom de school uitgestippeld. Deze sponsorloop vormde het einde van een schoolproject waaraan alle groepen hebben deelgenomen.

In de weken voorafgaande aan deze sponsorloop werd er door de kinderen uit alle klassen gewerkt aan een landenproject. Iedere groep stond in het teken van een land, zoals China, Frankrijk, Brazilië en natuurlijk Nederland. Per groep is er veel gepraat over onder andere voeding, cultuur en onderwijs van dat land. Na de sponsorloop verkochten de leerlingen dan ook verschillende hapjes uit die verschillende landen. Ook die opbrengst gaat naar Unicef.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.