juf tamara van de bolster trouwt met jody

Het is feest op basisschool de Bolster in Raalte. Het is vandaag de laatste dag voor de vakantie, dus nemen de leerlingen vast een voorschot op groot feest dat in die vakantie plaatsvindt. Juf Tamara stapt op donderdag 8 mei namelijk in het huwelijksbootje met haar Jody. En omdat vooral groep 4 dat moet vieren is er voor hen geen les, maar feest. Maar ook de rest van de school viert mee, onder aanvoering van het feestteam en directeur Jurgen.

Diezelfde meneer Jurgen moest vanochtend al vroeg zijn bed uit om het aanstaande bruidspaar weer van hún bed te lichten. Met een speciale fiets voor drie personen kwam hij Tamara en Jody al voor schooltijd ophalen om ze hoogstpersoonlijk vanuit Raalte Zuid naar school te brengen. Daar stonden alle leerlingen van de Bolster natuurlijk al keurig opgesteld te wachten om de twee feestvarkens luidkeels toe te zingen en alvast te feliciteren.

Daarna moesten de meeste leerlingen er toch aan geloven. Iets later dan normaal begon voor hun de les. Groep 4 heeft vandaag echter de hele dag feest. Samen met Tamara, Jody, hun ouders en het feestteam van de Bolster maken zij er vandaag een leuke dag van, waarbij ze elkaar vast nog beter leren kennen. Want dat Tamara af en toe modeshows loopt, er altijd goed verzorgd en mooi uit ziet, een erg lieve en goedluisterende juf is en bovendien gek is op Stöppelhaene en carnaval, dat wisten de kinderen al lang. Alle andere feitjes krijgen ze vandaag ongetwijfeld wel te horen.

Dat gebeurt vooralsnog onder een stralende zon, dus het wordt een leuk dagje. Hopelijk werken de weergoden ook op 8 mei, wanneer de huwelijksplechtigheid wordt voltrokken, een beetje mee. Het bruidspaar trouwt om 13.30 uur in de parochiekerk van de Heilige Paulus, dus dan staat er ook vast weer een hele groep met kinderen met rode rozen te wachten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.