jong en oud uit zijn dak bij piratenfestijn

Zowel jong als oud kon gisteren uit zijn dak gaan op de klanken van Jannes, Marianne Weber, Nick & Simon en al die anderen. En dat gebeurde tijdens het Mega Piratenfestijn in Lemelerveld dan ook op verschillende manieren! En zoals gebruikelijk bij dit soort feesten en aangelegenheden, vloog ook het gerstenat weer hoog door de tent.

Het Mega Piratenfestijn is in zo’n vijf jaar uitgegroeid tot een begrip in Nederland en dan met name in het oosten en het noorden. Het wordt steeds populairder en dat merkte ook iedereen die op goed geluk nog aan de kassa een kaartje probeerde te bemachtigen. De tent zat immers al bomvol en in de voorverkoop werden alle toegangsbewijzen van de hand gedaan.

Toch was het tijdens deze editie in Lemelerveld, anders dan voorgaande jaren, niet té druk. Het was er gewoon gezellig druk. Want wanneer je de beste Nederlandse piratenartiesten in een uitverkochte tent met een dolenthousiaste mensenmassa zet, dan kan er eigenlijk niets misgaan. Dan wordt het gewoon gezellig en barst het feest iedere keer weer los.

De foto die bij dit artikel staat geplaatst hebben we stiekem van de site van het Mega Piraten Festijn geplukt. Daar staan echter nog veel meer foto’s van gisteravond. Klik hier om direct naar die foto’s te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.