jeugdkampioenen salvora vieren feest

In het restaurant van sporthal Tijenraan zijn afgelopen zaterdag maar liefst vijf jeugdteams van volleybalvereniging Salvora uit Raalte gehuldigd. Zij waren allemaal kampioen geworden in de regio Nieuw-Gelre. Eén jongensteam (2.1) en vier meisjesteams (2.2, 3.2, 5.1 en 5.2) werden op een schaal patat getrakteerd, alle leden kregen een welverdiend vaantje mee naar huis.

Het meisjes C-team, dat ook kampioen is geworden, was zaterdag niet aanwezig. Vier van de kampioensteams (2.1, 3.2, 5.1 en 5.2) zullen afzonderlijk strijden om het clubkampioenschap van volleybalverenigign Salvora.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.