jeugdige vissers langs t overijssels kanaal

Vissen in het Overijssels Kanaal, heel lang was dat nogal moeilijk vanwege een soort van algen. Maar Waterschap Groot Salland sloeg aan het baggeren en zie daar. De dobber en het haakje kunnen weer dienst doen. En grote vissen dat je er vangt, want al die tijd konden die visjes op hun gemak uitgroeien tot grote vissen. Als ze een lekker hapje namen, zat daar geen haakje in verstopt.

Waarom de vissers naar het Overijssels Kanaal trokken? Niet echt omdat het kanaal 150 jaar bestaat, maar het kwam wel mooi uit zo. Maar in het Drostenkamp kunnen de vissers dit jaar niet terecht vanwege de werkzaamheden daar.

Of de vis blij met de tijdelijke verhuizing naar het kanaal is, laten we maar even in het midden. De jeugdige vissertjes waren gisteravond langs het Overijssels Kanaal bij Raalte wél blij. Want het was een mooie visavond. Of ze goed beten? We hebben eigenlijk geen idee. Wie er won? Weten we ook niet. Er is vast iemand van de visclub die ons daar een mailtje over stuurt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.