jeugd olstars geniet van eredivisiebasketbal

Met bijna zestig personen heeft basketbalvereniging Olstars uit Olst afgelopen zaterdag de basketbalwedstrijd Landstede Zwolle tegen ZZ Leiden bezocht. Dat was een wedstrijd in de hoogste divisie van Nederland. Naast de eigen jeugdleden en hun ouders, gingen ook kinderen mee die meedoen aan de clinics. Die organiseert Olstars in samenwerking met Basketbal Isala uit Deventer. Taxibedrijf Ensink uit Olst verzorgde als sponsor het vervoer naar de wedstrijd.

De bezoekers in Zwolle genoten zichtbaar van een snelle en spannende wedstrijd die Landstede uiteindelijk won met zes punten verschil. De einduitslag was 77-71. In de pauzes en time-outs werd het publiek vermaakt door verschillende streetdance groepen die streden voor de Abbott Dance Battle. Na afloop werd er een foto gemaakt met de spelers van Landstede en de jeugd van basketbalvereniging Olstars. Ook konden de kinderen handtekeningen krijgen van de spelers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.