Home / archiefcentraal / jeugd marienheem sponsort kunstgrasveld

jeugd marienheem sponsort kunstgrasveld

De jeugd van SV Mariënheem heeft dinsdagavond geld bijeen gelopen voor het kunstgrasveld dat onlangs is aangelegd. Aan de sponsorloop (ondersteund door Albert Heijn Raalte) deden ruim honderdtwintig spelers mee in de leeftijd van vijf tot achttien jaar. Ze liepen rondjes om de sportvelden.

Vanuit alle geledingen van de vereniging zijn acties gestart om te komen tot de realisatie van het kunstgrasveld. Gisteravond heeft de jeugd dus haar bijdrage geleverd. Hoe dat er uitziet op Google Video kun je hier zien. De feestelijke opening van het kunstgrasveld is op 25 mei.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.