jeugd marienheem sponsort kunstgrasveld

De jeugd van SV Mariënheem heeft dinsdagavond geld bijeen gelopen voor het kunstgrasveld dat onlangs is aangelegd. Aan de sponsorloop (ondersteund door Albert Heijn Raalte) deden ruim honderdtwintig spelers mee in de leeftijd van vijf tot achttien jaar. Ze liepen rondjes om de sportvelden.

Vanuit alle geledingen van de vereniging zijn acties gestart om te komen tot de realisatie van het kunstgrasveld. Gisteravond heeft de jeugd dus haar bijdrage geleverd. Hoe dat er uitziet op Google Video kun je hier zien. De feestelijke opening van het kunstgrasveld is op 25 mei.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.