hollenboer in jamsessie bij de schoenmaker

De formatie Toon, Teun & August verzorgt vrijdag 9 mei een optreden in café De Schoenmaker in Luttenberg. Daarnaast zal de band ook als kader dienen voor een grote jamsessie waaraan diverse muzikanten uit Luttenberg hun medewerking verlenen. Zo doen er onder andere leden van Damaged Brain, The Horse Company, Höllenboer en Cafebar 401 mee.

Toon, Teun & August geldt als één van de betere coverbands van Nederland. Zanger/gitarist Toon Eppink, bassist Marco Oonincx en drummer Ipo van Drooge brengen een set vol met classic rock en bluesrock. Van The Beatles tot The Stones en van Creedence Clearwater Revival tot Stevie Wonder, van alles komt voorbij. Aanvang is om 21.00 uur, de entree is gratis.

De organisatie van de avond is in handen van vier stamgasten van De Schoenmaker, te weten Wim Veldkamp, Theo Klein Toereers, André Holtmaat en Jos Diekman. “We organiseren deze avond in het kader van de kroegcompetitie’’, vertelt de laatste. “Daaraan doen meerdere kameradengroepen mee. Het is de bedoeling dat je een leuke avond organiseert in De Schoenmaker en de groep die het meeste geld in het laadje brengt, wint een weekendje weg.’’

“Wij hebben besloten om het op de muziek te gooien. En wel op goud van oud, muziek uit de jaren zestig en zeventig. En om iets extra’s te bieden hebben we diverse muzikanten uit Luttenberg gevraagd mee te doen. Die wilden dat eigenlijk allemaal meteen wel. Er hebben al zeker zes, zeven muzikanten hun medewerking toegezegd, dus zo krijgt de avond ook een mooi Luttenbergs tintje.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.