Home / archiefcentraal / hhzd klaar voor rechtstreeks duel om titel

hhzd klaar voor rechtstreeks duel om titel

De handbalsters van Heino Handbal Zet Door (HHZD) zijn klaar voor de wedstrijd van het jaar. Komende zondag (6 april) speelt het team van trainer/coach Henny Kutterik op de slotdag van de competitie in eigen huis tegen HCD, de ploeg die samen met Heino puntgelijk bovenaan staat in de derde klasse. Oftewel: De winnaar wordt zondag kampioen.

De hoofdmacht van HHZD is zo vlak voor het cruciale duel tegen HCD helemaal compleet en vol vertrouwen. Vrijdagavond wordt de laatste training afgewerkt en dan moeten zondag alle stukjes op de juiste plaats vallen. Uiteraard hopen de dames op zoveel mogelijk steun van ‘t thuispubliek. De kampioenswedstrijd begint om 11.00 uur in de Heinose sporthal Hoogerheyne.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.