hhzd klaar voor rechtstreeks duel om titel

De handbalsters van Heino Handbal Zet Door (HHZD) zijn klaar voor de wedstrijd van het jaar. Komende zondag (6 april) speelt het team van trainer/coach Henny Kutterik op de slotdag van de competitie in eigen huis tegen HCD, de ploeg die samen met Heino puntgelijk bovenaan staat in de derde klasse. Oftewel: De winnaar wordt zondag kampioen.

De hoofdmacht van HHZD is zo vlak voor het cruciale duel tegen HCD helemaal compleet en vol vertrouwen. Vrijdagavond wordt de laatste training afgewerkt en dan moeten zondag alle stukjes op de juiste plaats vallen. Uiteraard hopen de dames op zoveel mogelijk steun van ’t thuispubliek. De kampioenswedstrijd begint om 11.00 uur in de Heinose sporthal Hoogerheyne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.