hein vergeer inspireert sallandse starters

Ruim negentig startende ondernemers uit Salland hebben maandagavond het eerste Starterscafé bij Boode in Bathmen bijgewoond. Het Starterscafé is een initiatief van Rabobank Salland, dat hiermee de beginnende ondernemers uit Salland wil ondersteunen bij de start van hun bedrijf. Gastspreker deze avond was Hein Vergeer, tweevoudig wereldkampioen allround op de schaats.

Vergeer inspireerde ondernemend Salland met zijn ervaringen als topsporter en zakenman. Door zijn sportroem wist Vergeer zelf namelijk een goede maatschappelijke carrière in marketing en communicatie op te bouwen. Op het moment is hij adviseur van verschillende ondernemingen en organiseert hij zelf verschillende evenementen.

Rabobank Salland kijkt zeer tevreden terug op de eerste avond. Duidelijk werd dat beginnende ondernemers die samenwerken, uiteindelijk veel sterker komen te staan. Het Starterscafé is volgens de Rabobank dan ook een mooie gelegenheid voor starters om elkaar te ontmoeten en al direct kennis met elkaar te delen. Op 13 oktober wordt er een tweede Starterscafé georganiseerd, onbekend is nog waar die zal plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.