hein bruggeman is vrijwilliger van de maand

Hein Bruggeman is door het Vrijwilligerssteunpunt Raalte uitgeroepen tot vrijwilliger van de maand april. Hein is al 12,5 jaar als vrijwilliger betrokken bij zuivelboerderij ‘De Hooijlanden’ in Raalte Noord. Samen met de cliënten van Stichting de Parabool maakt hij daar de heerlijkste kazen. De cliënten weten niet anders dan dat Hein iedere woensdag aanwezig is, een geweldig vrijwilliger dus en een enorme aanwinst voor de zuivelboerderij.

De vrijwilliger van de maand wordt iedere keer letterlijk in de spotlights gezet, want naast een lekkere taart komt ook een cameraploeg van RTV Raalte op bezoek. Die maakt vervolgens een vast item, waarin te zien is wat de vrijwilliger allemaal doet. De uitzending van Hein Bruggeman op zuivelbedrijf ‘De Hooijlanden’ wordt op dinsdag 22 april uitgezonden. Deze kan daarna ook worden teruggekeken op de website van de Raalter omroep.

Verenigingen en organisaties kunnen één van hun vrijwilligers nomineren en op die manier de waardering uiten voor hun vrijwilliger én het werk dat deze persoon verzet. Dus vind je dat één van jouw vrijwilligers in het zonnetje gezet mag worden? Stuur dan een mail naar vrijwililgerswerkraalte@landstede.nl. Voor meer informatie kun je ook staging2.vrijwilligerwerkraalte.nl raadplegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.