hartkampschool maakt feest van bewegen

De Hartkampschool in Raalte heeft vanochtend meegedaan aan de grote landelijke actie ’30 minuten bewegen’. In totaal kwamen er 110 kinderen – allemaal gekleed in de campagnekleur oranje – in beweging bij de basisschool. Klokslag 11.30 uur begonnen de juffen, meesters en kinderen met een warming-up. Daarna volgde nog een wandeling.

Het eigenlijke doel van de actie was om iedereen te laten ervaren dat beweging zorgt voor ontmoeting, ontspanning, gezelligheid en ook bijdraagt aan een veel gezondere leefstijl. Kortom: Bewegen, minimaal 30 minuten per dag, is de sleutel naar gezondheid. En het is nog leuk ook. Net als de kinderen van de Hartkampschool deed men bij woonzorgcentrum Angeli Custodes, van Zorggroep Raale, ook mee aan de landelijke actie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.