haarman bezoekt de bouwput in heeten

Wethouder Ben Haarman neemt donderdagmiddag een kijkje in Heeten. Daar wordt nog altijd gewerkt aan het opnieuw inrichten van de dorpskern en het aanleggen van nieuwe riolering.

De werkzaamheden zijn eind november al gestart. Sindsdien ziet Heeten er uit als een grote bouwput en dat blijft de komende maanden ook nog zo. Samen met een afvaardiging van de werkgroep Dobo, Arnold Geerdink, Henk Tibben en Henk Nijenkamp neemt de wethouder donderdag poolshoogte bij de werkzaamheden op en rond het Dorpsplein. Op dit moment wordt gewerkt aan de aanleg van riolering en draaien de machines voor het aanbrengen van een asfaltlaag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.