Home / archiefcentraal / grote animo voor meisjesvoetbal in heeten

grote animo voor meisjesvoetbal in heeten

Onder het motto ‘Kom, kijk en voetbal mee!’ houdt de damesafdeling van de voetbalvereniging Heeten elke vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur op het sportcomplex van Heeten een instuifmiddag voor meisjes tussen de 6 en 11 jaar.

De instuif wordt verzorgd door de meiden van dames 2. De opbouw is zoals bij elke training: Een warming-up gevolgd door oefeningen gericht op de basisbeginselen van deze tak van sport. Gemiddeld wordt de middag door 20 tot 25 meisjes bezocht. Er is nog veel te leren, maar het plezier is heel groot. Meisjes die nog niet hebben meegedaan en toch graag willen voetballen, kunnen een kijkje nemen of gewoon meedoen. Voor meer info kan men terecht bij Jody Reimert (0572-382288) en Manon Willemsen (0572-382016). Of kijk op www.damessvheeten.nl.

Lees ook

‘Soms heb je als persoonlijk begeleider geduld nodig’

De appeltaarten van de Parabool al twintig jaar een begrip in Broekland BROEKLAND – Twintig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.